ساعت ماه گرفتگی ۱۶ مرداد ۹۶ – زمان ماه گرفتگی امشب دوشنبه مرداد ۱۳۹۶

0
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

ساعت ماه گرفتگی 16 مرداد 96 – زمان دقیق ماه گرفتگی امشب دوشنبه مرداد 1396

امشب ماه گرفتی یا خسوف بسیار جزئی است در اسمان کشور شکل می گیرد که با چشم غیر مسلح قابل رویت می باشد

ساعت ماه گرفتگی امشب دوشنبه 16 مرداد 96 - زمان ماه گرفتگی مرداد 1396

ساعت ماه گرفتگی 16 مرداد 96

به گزارش اپ ناز: رئیس انجمن نجوم آماتوری ایران در گفتگو با خبرنگاران درباره ماه گرفتگی امشب گفت: این ماه گرفتی امشب 16 مرداد 96 بسیار جزئی است و تنها قسمتی از ماه درون سایه زمین قرار می‌گیرد.وی همچنین گفت: ماه گرفتگی (خسوف) وقتی رخ می‌دهد که زمین بین ماه و خورشید قرار گرفته و سایه آن بر روی ماه بیفتد. در ادامه این مطلب زمان دقیق ماه گرفتگی امشب 16 مرداد 96 را مشاهده می فرمایید.

ماه گرفتگی امشب 16 مرداد 96 چه ساعتی است

رئیس انجمن نجوم آماتوری عنوان کرد: در هرسال بین دو تا پنج خورشید گرفتگی و صفر تا سه ماه گرفتگی می‌تواند رخ دهد و شاید در یک سال هیچ ماه‌گرفتگی اتفاق نیفتد. عتیقی با اشاره به وقت جهانی گرفتگی ماه گفت: ماه گرفتگی امشب ساعت 17:22:05 ثانیه به وقت جهانی آغاز و در ساعت 18:21:38 ثانیه به پایان می‌رسد و ساعت خروج ماه از سایه زمین و پایان گرفتن جزئی 19:18:10 ثانیه است.

همچنین بخوانید :  علت افزایش قیمت دلار در روزهای اخیر96

رئیس انجمن نجوم آماتوری ایران ادامه داد: ماه ساعتی قبل و بعد از ماه‌گرفتگی در نیم‌سایه زمین قرار دارد اما تغییر روند ماه برای انسان قابل مشاهد نیست و این تغییرات با چشم غیرمسلح در شرایط نیمه سایه به سختی دیده می‌شود.

نماز ماه گرفتگی چگونه است

نماز آیات برای ماه گفتگی دو رکعت است و در هر رکعت پنج رکوع دارد و قبل از هر رکوع، حمد و سوره خوانده می شود و یا سوره ای را پنج قسمت کرده و قسمت اول را قبل از رکوع اول، بعد از حمد می خوانیم وبه رکوع می رویم، سپس از رکوع برخاسته و بدون خواندن حمد قسمت دوم آن سوره را می خوانیم و به رکوع می رویم، پس از رکوع قسمت سوم آن را می خوانیم و باز به رکوع می رویم، سپس می ایستیم و همچنین تا رکوع پنجم و سپس به سجده می رویم و رکعت دوم را هم به همین ترتیب بجا می آوریم.

همچنین بخوانید :  مدارک لازم برای دریافت کارت ورود به جلسه کنکور 1403 چیست

وقت خواندن این نماز را از زمان شروع ماه گرفتگی تا نقطه باز شدن ماه گرفتگی دانست و افزود:از زمانی که ماه گرفتگی شروع می شود تا زمانی که به نهایت می رسد ، این نماز باید با نیت ادا خوانده شود؛ اما از هنگامی که ماه گرفتگی شروع به بازشدن می کند تا پایان ماه گرفتگی نماز آیات باید با نیت مافی الذمه خوانده شود و پس از ماه گرفتگی باید با نیت قضا خوانده شود.

منبع/نمناک

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.