زلیخا گفتن و یوسف شنیدن از کیست

0
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 4 میانگین: 4.3]

زلیخا گفتن و یوسف شنیدن از کیست | نویسنده ضرب المثل زلیخا گفتن یوسف شنیدن 

ضرب المثل زلیخا گفتن و یوسف شنیدن شنیدن کی بود مانند دیدن از چه کسی است

زلیخا گفتن و یوسف شنیدن از کیست

زلیخا گفتن و یوسف شنیدن از کیست

در این مقاله از مجله تفریحی اپ ناز اطلاعات کاملی درباره نویسنده ضرب المثل زلیخا گفتن و یوسف شنیدن بررسی و منتشر می شود. همچنین برای مطالعه پست های مرتبط از قسمت سرگرمی سایت تفرحی اپ ناز مراجعه کنید

ضرب المثل داستان های معمولا کوتاه و پنداموزی هستند که دوران های قدیم توسط شاعر ها و نویسندگان بزرگ و همچنین در بین مردم عادی نقل می شود.

ضرب المثل در ادبیات فارسی جایگاه ویژه دارد و یکی از منابعی است که انواع ضرب المثل با موضوعات مختلف با زبان شیرین فارسی بیان شده است، در ادامه ضرب المثل زلیخا گفتن و یوسف شنیدن شنیدن کی بود مانند دیدن به نویسندگی یکی از شاعران بزرگ ایران زمین بررسی می شود.

معنی زلیخا گفتن و یوسف شنیدن شنیدن کی بود مانند دیدن

شنیدن کی بود مانند دیدن یکی از ضرب المثل های بسیار زیبا و کاربدری از عطار نیشابوری است به این معنا است که : دیدن چیزی با چشم خود بهتر از شنیدن آن از زبان دیگران است.

این ضرب المثل در جای های کاربرد دارد که قدرت دیدن را بالاتر از قدرت شنیدن می دانند؛ مانند کسی چیزی را دیده و می خواهد آن را برای کس دیگری تعریف کند،

اما هر چه او در مورد آنچه که دیده بر زبان می آورد نمی تواند واقعیات مشاهده شده را آنچنان که باید و شاید است به شخص شنونده منتقل کند و اینجاست که از این ضرب المثل استفاده می شود.

معنی زلیخا گفتن و یوسف شنیدن به انگلیسی

It refers to the notion that a complex idea can be conveyed with just a single still image or that an image of a subject conveys its meaning or essence more effectively than a description does.

ضرب المثل زلیخا گفتن و یوسف شنیدن شنیدن کی بود
زلیخا گفتن و یوسف شنیدن از کیست

بیوگرافی عطار نیشابورری

فریدالدین ابوحامد محمد عطار نیشابوری مشهور به شیخ عطّار نیشابوری (۱۱۴۶م/۵۴۰ق -۱۲۲۱م/۶۱۸ق) یکی از عارفان و شاعران ایرانی بلندنام ادبیات فارسی در پایان سدهٔ ششم و آغاز سدهٔ هفتم است. او در سال ۵۴۰ هجری برابر با ۱۱۴۶ میلادی در نیشابور زاده شد و در ۶۱۸ هجری به هنگام حملهٔ مغول به قتل رسید.

روز ۲۵ فروردین در تقویم ایران روز ملی عطار است که هرساله در نیشابور، آرامگاه وی همراه برنامه‌های عطارشناسی برگزار می‌شود؛ گلباران آرامگاه عطار، ارائه پژوهش‌هایی در مورد این شاعر، نمایشگاه کتاب و خوشنویسی و شب شعر از جمله برنامه‌هایی است که در این روز برگزار می‌گردد. ویکی پدیا

زلیخا گفتن و یوسف شنیدن از کیست | نویسنده ضرب المثل زلیخا گفتن یوسف شنیدن 

مطالب مرتبط در سایت اپ ناز

ترجمه عربی عقل سالم در بدن سالم

کورکورانه مرو در کربلا تا نیفتی چون حسین اندر بلا – شعر مولانا درباره امام حسین

دانش شناخت وزن شعر فارسی چیست

چشمات همه ی زندگیم بود رسوندی به کجا زندگیمو

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.